FABV Generalforsamling 2018 | Sanitetsprojektet “Work for Change” v./Mette Olsen

Torsdag d. 1. marts 2018 fra 19.00-21.00 afholder vi i FABV vores årlige Generalforsamling i Aktion Børnehjælps lokaler – og du er inviteret!

Kom og bliv klogere på vores arbejde i Aktion Børnehjælps Venner og hør Mette Olsen, tidl. programleder i Aktion Børnehjælp, fortælle om sanitetsprojektet “Work for Change”, der sætter fokus på én af Indiens store udfordringer: “open defecation”.
Du vil få indblik i vores aktiviteter i løbet af året, mål for 2018, gennemgang af årsopgørelse 2017+budget 2018 og naturligvis valg til forskellige poster. Der kan opstilles til næstformand, bestyrelse, suppleant, revisor og revisor suppleant (du skal dog være medlem for at stemme og opstille til valg: Bliv medlem!

Se det fulde program: FABV Generalforsamling 2018 _ Program

Tag en ven eller flere under armen og vær med til en hyggelig aften!

Mange hilsner,

Bestyrelsen i Aktion Børnehjælps Venner, FABV

Måske du også ville finde interesse i:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *