Medlemskab

Som medlem af Aktion Børnehjælps Venner støtter du de fælles mål, vi deler med Aktion Børnehjælp, nemlig uddannelse af udsatte børn og unge i Indien i forlængelse af FNs børnerettighedskonvention.
Foreningen Aktion Børnehjælps Venner (FABV) er en non-profit organisation, der blev oprettet i 2015. Som forening har vi mulighed for at lave rabataftaler til vores medlemmer, goder til vores frivillige samt søgning af fonds- og puljemidler, som Aktion Børnehjælp af juridiske årsager ikke kan. Vores sag er derfor identisk med Aktion Børnehjælps, omend vi juridisk, økonomisk og bestyrelsesmæssigt er uafhængige. Vi opfordrer alle frivillige, faddere og donorer til Aktion Børnehjælp til at oprette sig som medlem af FABV.
Medlemskab af Aktion Børnehjælps Venner koster 100 kr. årligt, som går ubeskåret til Aktion Børnehjælps fadderskabsbørn og projekter i Indien. Læs mere om projekterne vi støtter på Aktion Børnehjælps hjemmeside her.

Følg guiden til højre på siden for at indbetale kontingent. Vi anbefaler at du slår årlig gentagen betaling til, så det kører automatisk.

Rabataftaler og medlemskort
Aktion Børnehjælps Venner arbejder på en række rabatter til restauranter, cafeer, yogacentre og yogatøj og -udstyr i både Århus og København.
Indmelding i Aktion Børnehjælps Venner sker ved indbetaling, og herefter oprettes et medlemskort i dit navn. Fremvis kortet dér hvor du ønsker rabat; listen over samarbejder kan ses nedenfor. Det er vigtigt at du oplyser email-adresse og navn, når du indbetaler så vi kan kontakte dig og oprette dig i vores system.

Du får medlemskortet tilsendt på den angivne emailadresse, der indeholder dit navn og medlemsnummer.
Husk at forny dit medlemsskab ved nytårsskiftet for fortsat at være medlem.

Vores rabataftaler:

The South Indian

Har du spørgsmål til medlemskortet, rabataftaler eller noget helt tredje, så skriv til os på medlemskab@aktionbvenner.dk. Du er også mere end velkommen til at komme med ideer, forslag til ændringer eller noget tredje.